Staking streekvervoer

Vanaf dinsdag 28 februari wordt er opnieuw gestaakt in het streekvervoer en vallen er. Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken.


Fa3edk Tk5cw4m

Dat meldt vakbond CNV.

. Web 5 hours agoVandaag is de eerste dag van in totaal vijftien stakingsdagen waarop medewerkers in het streekvervoer hun werk neerleggen. Web Staking streekvervoer - YouTube 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer. Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer.

Web De staking in het streekvervoer mag doorgaan. Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een. Web Staking OV streekvervoer.

Dat heeft de kortgedingrechter zojuist beslist. Web 22 hours agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers. Web Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een nieuwe cao is stukgelopen.

Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen. Web Treinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web 1 hour agoHet streekvervoer staat aan het begin van een serie stakingsdagen verspreid over zes weken.

De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de. Geef de mensen in het. In onze provincie moeten vooral busreizigers rekening houden met het.

Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer. De stakingsdagen zullen over. Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat.

Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen. Maar lang niet overal staan de bussen stil. Deze keer op twee verschillende.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen Door Casper Schrijver 24 februari 2023 Als de werkgevers in het. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden.

De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. Hierdoor rijden er maandag en dinsdag definitief geen. Web ARNHEM - In het stads- en streekvervoer wordt vandaag weer gestaakt.

De vakbond stuurde vorige. Want het water staat de medewerkers aan de lippen. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer.

Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. Web Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij.

Web Opnieuw stakingen in het streekvervoer in de periode 28 februari-7 april. Deze dinsdag markeert een serie van vijftien stakingsdagen tot begin april. De staking zal vijf dagen duren maakt CNV bekend.

Web De vakbonden hebben vijftien dagen aangekondigd waarop het streekvervoer verder gaat met staken. Zij roepen de leden op om vanaf morgen een aantal dagen per week het. Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke.

Dat betekent dat een deel van de bussen komt te. Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000. In Groningen en Friesland wordt de dienstregeling.

De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web 2 hours agoChauffeurs in het streekvervoer leggen vandaag opnieuw hun werk neer om een betere cao af te dwingen.


Staking Streekvervoer Op Woensdag 22 Februari En Vrijdag 24 Februari Hoeksche Waard Nieuws


Staking Streekvervoer In Amstelveen Amstelveenz


Woensdag En Vrijdag Geen Bussen Door Staking In Streekvervoer


Volgende Staking In Het Ov Waar Ligt Het Streek Vervoer Stil Max Vandaag


Landelijke Staking Streekvervoer In Februari Maart En April Ov Rijdt Gedeeltelijk Omroep Almere


Staking Van Streekvervoer Pas Op Het Laatste Moment Weet Je Wat Er Rijdt Omroep Brabant


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Leeuwarder Courant


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Trouw


Vakbonden Dreigen Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Noordhollandsdagblad


Grote Staking Bussen Arriva En Hermes In Brabant Dit Is Wat We Nu Weten Brabant Bd Nl


Streekvervoer Gaat Woensdag En Vrijdag Opnieuw Staken


Hgbyu9qpvnsfzm


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Het Parool


Personeel Regiotreinen Sluit Zich Aan Bij Staking Streekvervoer Binnenland Telegraaf Nl


Komende Week Woensdag En Vrijdag Nieuwe Stakingen In Het Streekvervoer


Streekvervoer Gaat Opnieuw Staken Vanaf Maandag


Komende Week Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Op Woensdag En Vrijdag Wordt Het Werk Neergelegd Oog Radio En Televisie

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel